Tony Nutley

Tony Nutley je zelo izkušen profesionalni fotograf, ki se je specializiral za fotografiranje filmskih in televizijskih prizorov in seveda posledično tudi za fotografije slavnih osebnosti. Pri tem pa je zelo uspešen.

Angle3

O sebi pravi, da se vse bolj oddaljuje od pravega profesoionalneg dela, kar pomeni fotografiranje za zaslužek, vse več slik pa dela za sebe, za svojo dušo, kar vključuje tudi fotogranje modelov.

CB1C60902

Tony Nutley se je tako specializiral tudi za portretiranje aktov (art nude), v okviru možnega je to sicer počel že v preteklosti, kadar si je zaželel razbiti dolgčas ustvarjanja le za modno fotografijo.  Navadno si najame modele, ki so pripravljeni pozirati tudi za akt fotografijo, ne zato, da bi vedno hotel fotografirati na tej ravni, vendar zato da bi ta možnost obstajala, če si to zaželi. Seveda pa velikokrat snema zgolj zato, ker ima nekdo lep obraz ali kakšno drugo lastnost, ki jo je vredno prikazati.

Big-Group-3

Pogosto fotografira tudi plačljive modele ali pa ljudi, ki mu morajo plačati za fotografske storitve, vendar ga morajo slednji modeli prepričati, da so zanesljivi in ​​da imajo nekaj potenciala.

Delon-running

Ker jeTony Nutley že upokojen, o sebi pravi, da se pri tem nikakor še ni odpovedal fotografskemu delu, kar potrjuje tudi na svoji spletni strani, kjer prikazuje svoje aktualno delo, o sebi pa pravi, da je tudi zelo sproščen in je z njim enostavno delati.

Photo-49-of-981

Sovraži delo s pokroviteljskimi osebami, kajti delo z njimi je na splošno moteče ima pa odlične reference in na voljo zelo dobre in spoštovane modele, ker dela v industriji, ki zahteva zvestobo presoji in popolno zaupanje. Sam nikoli ne pristaja na kompromise in se vedno sto odstotno posveti svojemu projektu, ki ga trenutno opravlja.

WA7Q3285a

Tony Nutley ugotavlja: “Moj glavni interes je pokazati mehkobo in glamuroznost fotografije, vse do ravni umetnostnih aktov. Ne želim objaviti nobene knjige, vse kar si želim je, da uživam v fotografiji.”

Tony Nutley: galerija akt fotografij

Tony Nutley_7

Tony Nutley_8

Tony Nutley_4

CopyRight

Fotografije: Tony Nutley

Photography: Tony Nutley

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s