Jay Graham

Jay Graham je večkrat nagrajeni fotograf iz San Francisca v Kaliforniji, v okrožju-Area Bay in je fotograf, ki se je specializiral za fotografiranje arhitekture, notranje opreme, okolice, vrtov in ljudi za komercialne namene, njegove fotografije so tudi s številnih potovanj, in upodobitve likovnih del. Poleg oglaševanja in uredniških nalog pri revijah, Jay fotografira tudi za arhitekte in projektante širom po Kaliforniji in po celotnih Združenih državah.

JG-04

 Jay je fotografiral za pet izbranih knjig, med katerimi so: Along the Way (Na poti -2011), ki je nastala skupaj z ženo Eileen Hansen na Camino de Santiago de Compostela, Indochine Style (2008), knjige o arhitekturnem slogu v Vietnamu in Laosu, ki jo je napisala Barbara Walker in je bila objavljena pri založbi Marshall Cavendish.

2008 ~ Indochine Style

2008 ~ Indochine Style

Knjiga Indochine (2008), ki je fotografsko potovanje skozi Vietnam in Laos, v založbi Jaya Grahama. Knjiga Gathering Places(Kraji druženja – 2005), je knjiga o balijski arhitekturi – in duhovni usmeritvi, ki jo je napisala Barbara Walker in jo je izdala založba Marshall Cavendish.

JG-01

 

Delo Bouquets (Šopki – 2005), je knjiga o cvetju in namiznih aranžmajih, ki jo je napisala Marsha Heckman fotografije pa je prispeval Jay Graham.

JG-06

Jay Graham is an award winning San Francisco, Bay Area-based photographer specializing in location photography of architecture, interiors, landscaping, gardens, and people for commercial, travel, and fine art work. In addition to advertising and editorial assignments, Jay photographs for architects and designers in California and across the country.

JG-05

Jay has photographed five books including Along the Way (2011), a collaboration with his wife Eileen Hansen on the Camino de Santiago Compostela, Indochine Style (2008), a book on style and architecture in Vietnam and Laos, written by Barbara Walker and published by Marshall Cavendish.

JG-11

Indochine (2008), a journey through Vietnam and Laos, photographed and published by Jay and printed by Blurb. Gathering Places (2005), Balinese architecture – a spiritual and special orientation, written by Barbara Walker and published by Marshall Cavendish.

JG-12

Bouquets (2005), a year of flowers & settings for the table written by Marsha Heckman & photographed by Jay.

JG-08

Copyright:

All images Copyright © Jay Gaham, All Rights Reserved.

Fotografije in besedilo:© Jay Gaham

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s